13 грудня відбудеться одне з найважливіших подій для представників агропромислового комплексу. Проводитиметься третій міжнародний форум SMART AGRO FORUM. У сільськогосподарських холдингів, керівників підприємств, менеджерів, фермерів є відмінна можливість дізнатися все про новинки в світі високих технологій для АПК.
Це щорічний захід вже отримало широку популярність, оцінюється розробниками приладів, технологій, комплексів і аграрними підприємствами як одна з найефективніших спеціалізованих професійних майданчиків. Аудиторія міжнародного заходу з кожним роком розширюється.
Форум SMART AGRO FORUM надасть можливість українським і європейським виробникам високотехнологічної продукції познайомити потенційних споживачів з модифікаціями, новими ідеями в агропромисловому комплексі. Аграрії під час заходу зможуть оцінити ефективність інновацій, визначити шляхи підвищення продуктивності своєї діяльності.
У форумі передбачається участь всіх провідних виробників технологій, продуктів для сільськогосподарських, переробних комплексів з України та Європи. Будуть представлені новинки приладобудування, інформаційно-комунікаційної сфери, SMART-комплексів. У цьому престижному міжнародному заході зможуть взяти участь всі аграрії країни. Форум АПК допоможе грамотно спланувати роботу щодо підвищення ефективності господарства, підприємства на майбутній рік, зробити вибір інноваційних технологій для досягнення максимальних позитивних результатів.
Дата: 13 грудень
Місце проведення: UNIT.City Київ, вул. Дорогожицька, 1
Контактний телефон: +38 (063) 417-74-63 +38 (096) 080-80-15
Подробиці: http://smartagroforum.com