На початку 2018 року в столиці України буде проводитися знаменний захід. З 21 по 23 лютого в залах Київського МВЦ розташується Міжнародна виставка для птахівників і тваринників. Організацією цієї події займається Міжнародний контрактовий ярмарок м.Київ. Також в проведенні заходу беруть участь: міжнародний організатор аграрних виставок IFWexpo, французьке національне економічне агентство. Фінансову підтримку забезпечать українське аграрне Міністерство, Міністерства Франції та Німеччини.
Метою виставки є впровадження сучасних інноваційних технологій, що дозволяють досягати високої продуктивності птахівництва і тваринництва. В учасників буде відмінна можливість познайомитися з усіма прогресивними нововведеннями в цій сфері, отримати інформацію про ефективні технології. Відомі світові бренди представлять на виставці свою продукцію для тваринництва:
  • обладнання для годування та утримання птиці та худоби,
  • спецтехніку,
  • корми,
  • генетичні матеріали,
  • ветпрепарати,
  • діагностичну апаратуру та ін.
У виставці візьмуть участь сільськогосподарські інститути. Вони представлять інноваційні науково-технічні проекти.
Захід є ідеальним майданчиком для здійснення вигідних придбань і отримання інформації про останні розробки в птахівництві і тваринництві в світовому масштабі. Участь провідних виробників дає можливість фермерам і великим сільськогосподарським підприємствам придбати передову техніку, найкращі корми і генетичний матеріал для модифікації господарства, забезпечення підвищення продуктивності. У виставці Agro Animal Show свою продукцію представлятимуть кілька десятків знаменитих брендів.