Розпочніть аграрний сезон 2020 року разом із виставковою подією «АгроВесна»!

В рамках «АгроВесна» відбудуться міжнародні виставки «Зернові технології», Agro Animal Show, «Фрукти. Овочі. Логістика», які об`єднують фахівців у галузях зернового господарства, тваринництва, птахівництва та плодоовочевої галузі.

● «Зернові технології» – міжнародна виставка інноваційних рішень в зерновому господарстві. Найбільша в Україні спеціалізована виставка сучасних технологій зернового господарства, що представляє комплекс інноваційних рішень для різних стадій виробництва, зберігання, переробки і транспортування зернових, бобових, круп’яних та олійних культур.

www.grainexpo.com.ua

● Agro Animal Show — міжнародна виставка ефективного тваринництва та птахівництва. Учасники виставки представлять останні моделі техніки та обладнання, корми, ветеринарні препарати, засоби діагностики, генетичний матеріал, технології гноєвидалення і утилізації відходів, техніку і обладнання для утримання та годування тварин, новітні науково-технічні розробки.

www.animal-show.kiev.ua

● «Фрукти. Овочі. Логістика.» – міжнародна виставка сучасних аграрних технологій в овочівництві, промисловому садівництві та виноградарстві, презентація технологічного та інвестиційного потенціалу плодоовочевої галузі.

www.freshexpo.kiev.ua

Організатор виставки: Київський міжнародний контрактовий ярмарок
Телефон для зв'язку: 044 461 93 68, 044 490 64 69
E-mail для зв'язку: agro@kmkya.kiev.ua
Офіційний ресурс: www.facebook.com/Agrovesna.vystavka/
Місце проведення: Україна, м. Київ, Броварський проспект, 15, МВЦ
Замовлення безкоштовного запрошення на сайті www.invitation.kiev.ua.