На що проходить з 7 по 10 червня 2017 року XXIX Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО-2017» в Києві компанія «Лозівські машини» представить три технічні новинки.
Перша з них це нова важка борона «Дукат GOLD» з 8-метровим захопленням. Перевагою техніки є відсутність перепусток до оброблюваної поверхні, відсутність забивання органічною масою, нові збільшені диски і спеціальні підшипникові вузли з сімейства HARP AGRO UNIT.
Дисковий лущильник «Дукат-6» з 6-метровим захопленням, оснащений комплектом пружинних і шлейфових борін, це ще одна новинка машинобудівної компанії. Техніка також має підшипникові вузли Harp Agro Unit, які можуть працювати на швидкості до 20 км/год без забивання, і володіють збільшеним експлуатаційним ресурсом.
На виставці буде представлено і двовісний самоскидний причіп-трейлер Albion-26. Він призначений для перевезення вантажів об'ємом до 26,1 м3. Техніка розроблена спільно з найбільшою британською компанією, яка виробляє трейлери — Larrington Trailers. На сьогоднішній день «Лозівські машини» повністю готові до запуску нових причепів у виробництво.

Компанія ознайомить учасників виставки з модернізованим посівним комплексом no-till/mini-till «Златник», здатним працювати з зерном різного розміру, а також з глибокорозрихлювателями «Гульден» і «Франк». Останні моделі техніки обробляють ґрунт на глибину до 45 див.