Посольство Нідерландів у Києві підтримуватиме Голландський Павільйон на Fresh Business Expo2019!

З3-5 грудня 2019 року Fresh Business Expo Ukraine розпочневвосьме свою роботу. Виставка зновувідбудеться у Міжнародному виставковомуцентрі (МВЦ) у Києві.


Організаториіз задоволенням повідомляють, що підчас виставки буде сформовано голландськийпавільйон за підтримки ПосольстваНідерландів у Києві.


FreshBusiness Expo — єдина подія в Україні В2Вформату, яка ексклюзивно орієнтованана всю ланку виробництва свіжих овочів, фруктів та ягід. Даний захід вже вкотредоводить, що є чудовим додатковиммаркетинговим інструментом для компанійна шляху створення та зміцнення бізнесув Україні та країнах СНД.


ЕкономікаУкраїни зросла на 4,6% протягом другогокварталу 2019 року. Темпи зростання вищі, ніж у будь-якій країні ЄС, крім Угорщинита Румунії (5,1% та 4,6%).


Українапропонує великий потенціал постачальникамтепличних технологій, насіння та рослин, післязбирального машинного обладнання, технологій переробки та пакування, холодильного зберігання та іншихсупутніх товарів, оскільки українськагалузь з виробництва свіжої продукціїрозвивається дуже швидко. Завдяки Угодіпро вільну торгівлю між Україною та ЄСбагатовиробників знайшли нові експортні ринкив межах ЄС. Українські виробникивпроваджують нові технології для того, щоб відповідати нормам безпеки харчовихпродуктів.


Заостанні три роки площі тепличнихгосподарств з вирощування овочів вУкраїні поступово збільшуються. Заофіційними даними, з 2016 по 2018 рік ціпоказники щорічно зростали приблизнона 9%. Аналітики зазначили, що найбільшезростання площі зафіксовано у 2018році.

Рівеньвиробництва фруктів, овочів та ягід вУкраїні робить її п’ятою найбільшоюкраїною з виробництва даної продукціїв Європі.


FreshBusiness Expo організовують з 2011 року. Цявиставка зарекомендувала себе якефективний та професійно орієнтованийінструмент для компаній, що зміцнюютьта розширюють свої бізнес-звязкив Україні та країнах СНД.


Одниміз ключових факторів успіху виставкиє конференція «Овочі та фрукти України», яку організовує АПК-Інформ: овочі тафрукти у рамках виставки.


Конференціята виставка залучили провідних виробників, трейдерів, ключових покупців супермаркетів,імпортерів, експортерів, переробників, а також постачальників обладнання татехніки.

Дляголландських компаній, які хочуть взятиучасть у голландському павільйоні, діють сприятливі умови. Участь уголландському павільйоні включаєорганізацію будівлі стендів, кейтерінгта обслуговування стійки рецепції.


Задодатковою інформацією та / абопропозиціями звертайтесь:


GrimcoTrade Holland

Контакт: містер Бенно Грімберг

Тел.: +31 53 478 0443

E-mail:info@grimco.nl


Або


NovaExhibitions B.V.

Контакт: містер Куно Якобс

Тел.: +31 85 401 73 97

E-mail:info@nova-exhibitions.com


Кількістьдоступних місць в голландськомупавільйоні обмежена, і ми будемо працюватиза принципом черги.


Більшеінформації можна знайти наwww.freshbusiness-expo.com

d1b1bc.jpg