12-18 листопада 2017 року «Лозівські машини» взяли участь в найбільшій світовій агропромисловій виставці AGRITECHNIСA-2017, що проходила в Ганновері (Німеччина).

До оформлення своєї експозиції компанія підійшла досить серйозно, взявши до уваги і потреби аграріїв Європи і Америки і тенденції сільгоспгалузі країн СНД і України. У 2017 році площа стенду зросла практично в 10 разів у порівнянні з попередньою виставкою і зайняла 200 кв.м.

На Agritechnica були представлені новітні винаходи в області посівної і грунтообробної техніки. Виключним експонатом стала унікальна важка дискова борона «ДУКАТ-GOLD» з робочою шириною захвату 8 метрів і діаметром дисків 724 мм. Універсальний агрегат призначений для підготовки до сівби і обробки ріллі із залишками стебел соняшнику, кукурудзи та інших культур. Великий інтерес борона викликала в американських і європейських землеробів.

До уваги відвідувачів також був запропонований прогресивний глибокорозпушувач «Гульден» з максимальною глибиною занурення 45 см. Серед його переваг економічність, мультифункціональність і простота регулювання. За один прохід знаряддя робить кілька операцій, при цьому ефект від розпушування відчутний протягом трьох-чотирьох років.

Лінійку коротких дискових борін бренду презентував енергоефективний лущильник «Дукат-5». Машина оснащена дисками зі зносостійкої і міцної боросодержащей стали. Дискатори має високу продуктивність — в 1,5 рази вище інших аналогів, завдяки ресорної 3D-стійці і не обслуговуються підшипниковий вузлів витрата палива знижується на 30%.

В рамках заходу відбувся ряд зустрічей з потенційними компаньйонами і замовниками підприємства, за підсумками яких було досягнуто домовленостей і підписано угоди з десятком міжнародних фірм.

«Крім розширення географії поставок і пошуку нових партнерів,« Лозівські машини »розраховує удвічі збільшити обсяг експорту за рахунок виходу на ринки країн південної і центральної Європи, а також освоєння агросектор Австралії і Південної Америки», — зазначає директор з продажу ЗЕД Едуард Чудопалов. За його інформацією, сьогодні представництва бренду відкриті в 8 державах, в 2018 році планується продовжити розвиток дилерської мережі в Німеччині, Словаччині, Чехії та інших країн.

За словами головного конструктора Українського конструкторського бюро трансмісій і шасі (УКБТШ) Олексія Гриненко, технологічна і інноваційна техніка «Лозовських машин» орієнтована на різні кліматичні зони, агрегати здатні впоратися з будь-якими видами грунтів, обробляти сухої, щільний, вологий або пухкий грунт. «Машини актуальні як для великих сільгоспугідь, так і для невеликих підсобних і фермерських господарств. Компанія уважно ставиться до побажань аграріїв, на базі нашого бюро ми можемо впроваджувати унікальні інженерні рішення і реалізовувати оригінальні проекти », — підкреслив фахівець.