Презентація нового телескопічного навантажувача буде проходити в межах події Grassland&Muck, яке пройде в кінці травня в Уорикшире.
Вперше сільськогосподарську машину представили в Парижі на експозиції SIMA-2017. Навантажувач являє собою поліпшену версію 418S Agri, так як повністю відповідає новітнім стандартам з екології. У ньому використовується система SCR з рідиною AdBlue, а також очищення без понадштатного фільтра твердих частинок.
Спеціалізований трактор має 6-циліндровий двигун торгового знака Cummins потужністю 183 к. с. і шестиступінчасту коробку передач з сервомеханізмом. На будь-якій передачі є можливість зупинити гідротрансформатор для підйому вантажу. Транспортна швидкість при цьому досягає 48 км/ч.
У новій модифікації об'єм кабіни збільшено на 15%. В ній передбачені контролери, що дозволяють на відстані управляти системою подачі мастила і швидкість включення додаткової підвіски штанги. У відповідності з умовами експлуатації можна регулювати роботу реверсивного вентилятора в моторному відділі. Є можливість установки монітора дистанційного відеоспостереження.
Навантажувач 419S Agri оснащений новою конструкцією шасі, великими осями і подовженою колісною базою, що дає можливість використовувати шини більш широкого діаметра, типу 750/65 R26S. Колісні осі можна оснастити за бажанням переднім і заднім диференціалами збільшеного тертя. Спеціалізовані машини, застосовувані в негативних умовах роботи, можна обладнати диференціалом.
Зчіпка в навантажувачі може використовуватися з обладнанням стандартною та підвищеною висотою підйому. Висота підйому вантажу варіюється від 3,48 м до 3,71 м.
Компанія JCB на даному заході планує показати та іншу техніку, наприклад, телескопічні навантажувачі Loadall 536-60 Agri Pro і TM320S, а також трактор Fastrac 8000.