db2f5a.jpg

Аграрна галузь протягом останніх кількох років є головним локомотивом вітчизняної економіки, в зв'язку з цим сільськогосподарські виставки стали більш затребуваними і актуальними, так як вони дозволяють фермерам реалізувати всі важливі завдання на бізнес майданчику. Також, вони сприяють налагодженню бізнес-контактів, обміну інформацією та укладення вигідних контрактів. Тому поспішаємо повідомити, що стартувала підготовка до 18-ї Національної виставки агротехнологій «Агропром-2019», яка буде проходити з 27 лютого по 1 березня.

Вітчизняні та міжнародні торгові марки, провідні вітчизняні компанії і новатори українського агропромислового ринку вибирають виставку «Агропром» як кращу майданчик для демонстрації нових товарів і послуг.

На виставці будуть представлені українські компанії, крокуючі в ногу з часом, які пропонують ринку нові технології і допомагають підвищити виробленої і мінімізувати витратну частину в сільськогосподарських роботах.

Ви ознайомитеся з альтернативними джерелами енергії для опалення приміщень або сушки зерна, ефективними рішеннями в підвищенні щільності сінажу, економією рідких органічних добрив за допомогою сучасних технологій, інноваційними рішеннями для обробки грунту і багатьом іншим.

Також, експонентам та відвідувачам виставки випаде гарна нагода стати учасником науково-практичних заходів, які щорічно проводяться в рамках виставки.

Масштабна подія у сфері агробізнесу відбудеться на території холдингу «Агро-Союз», який знаходиться за адресою м Дніпро, вулиця Нижньодніпровська, 1.

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у Національній агропромисловій виставці «Агропром-2019»!

Режим роботи виставки:
  • 27 лютого з 10:00 — 17:00
  • 28 лютого з 10:00 — 17:00
  • 1 березня з 10:00 — 15: 0

Для отримання додаткової інформації звертайтеся:

+380 (067) 639-86-79

agroprom@expometeor.com

сайт: http://www.expometeor.com/