Дров'яна піч промислова калориферна Екожар Pro Max 2500

м. Дніпро, пр.Праці 6
87 100 11
88 000
1 переглядів оголошення 1 з них сьогодні

Опис

В сучасних реаліях, блекаути для великих виробництв створюють серйозні проблеми, включаючи зупинку виробничих ліній, що знижує продуктивність, та відсутність опалення. Ці умови роботи є неприйнятними для працівників, та призводять до зриву термінів постачання, фінансових втрат і підвищених витрат на підтримання безперервності виробництва.

З відсутністю світла великі твердопаливні котли перестають працювати на повну потужність. Вихід з цієї ситуації, це твердопаливна піч, якій майже не потрібна електрика.


Твердопаливна промислова пічка Екожар Про Макс 2500 – обладнання, призначене для повітряного опалення комплексів приміщень площею до 610 кв. метрів, а також для подачі теплого повітря для використання в технологічних процесах на промислових, сільськогосподарських та ремонтних підприємствах.

Всередині топки колосникова решітка — спеціальна розділова конструкція у вигляді решітки опалювальної частини печі, що підтримує шар твердого палива. При цьому крізь щілини і отвори між колосниками вільно проходить згоріле паливо у вигляді золи, яка тим самим не перекриває вільний прохід повітряних мас. Решітка розташована між камерою згорання палива та зольним відділом. Пічка має зольник, дверцята відкриваються для зручності догляду. На зольнику є шиберна заслінка, за допомогою якої можна контролювати подачу повітря в камеру згорання.


Також в топці є камера допалювання вторинних газів, за допомогою якої відбувається процес піролізу. Сама труба топки має оребрення по площі, яке сховано в кожух, що робить тепловіддачу найбільш ефективною, шляхом збільшення площі нагріву.


Також в кожух вмонтований теплообмінник з оребрених труб. Двері та задня панель при необхідності знімаються з обох сторін, щоб його можна було очистити, після тривалої експлуатації. Діаметр вихідного отвору 300 мм.


Принцип роботи пічки: холодне повітря проходить через нижній патрубок, потім через оребрену поверхню топки і потрапляє в теплообмінник котла. Це дає змогу зняти більше тепла з одиниці поверхні. Номінальна температура повітря на виході 128 0 С. Завдяки теплообміннику вторинні гази не йдуть одразу в атмосферу, а віддають тепло.


Двері оснащені шнуром, для запобігання виходу продуктів горіння в приміщення.


Знизу підключається вентилятор потужністю 0,37 кВт, який потягне будь-який генератор, що дуже зручно під час блекаутів.

До речі, на одному завантаженні пічка може працювати до 18 годин. На відміну від котлів, нічого в системі за ніч не замерзне, і вам не доведеться вночі підкидувати дрова, адже пічку можна перевести в режим тління вимкнувши на ніч вентилятор, і вона буде тліти всю ніч підтримуючи температуру в системі.


Піч пофарбована фарбою австрійського виробництва Thermodur SЕ 2С 600 SТ — яка стійка до механічних пошкоджень та високих температур. Загалом пічка має стильний вигляд, велику функціональність та зручна в експлуатації.



ГАРАНТІЯ: 12 місяців
Вага: 505 кг
ККД: 91%
Зовнішні габарити: Д1670 х Ш780 х В1450
Товщина топки: 8 мм
Опалювальний об'єм: 2500 м3
Опалювальна площа: 600 м2
Розмір топки: 965х370 мм
Діаметр димохідного патрубка: 160 мм
Час горіння на одному повному завантаженні: до 12 годин
Підключення до димаря: заднє