вентиляція свиноферми, Осьовий скловолоконний вентилятор, ВХП, осьовий

київ
87 100 11
1 860
Контакти продавця
12 переглядів оголошення 1 з них сьогодні

Опис

Розрахунок та підбір вентиляторів для приміщення, для складу та твариництва (якщо розраховувати для тварин, то потрібно робити розрахунок не на приміщення, а на споживання повітря твариною).

Вентиляція свиноферми є системою, що складається з припливних і витяжних вентиляторів, які забезпечують підтримку належної температури та повітряного потоку для складу.
Вентиляція забезпечує приплив свіжого повітря і видаляє або розбавляє шкідливий пил, гази і небажані запахи, а також організми, що переносяться повітрям, і вологу від свиней.
Системи вентиляції свинокомплексів є найбільш ефективним засобом підтримки постійної вологості та температури, а також рівнів швидкості повітря у приміщеннях тваринницьких ферм.

Чому система вентиляції важлива для свинарських ферм?
При укладанні свиней у стійло для підтримки оптимальних стандартів здоров'я та безпеки однією з найважливіших міркувань для тварин є належна вентиляція середовища проживання. Хоча природна вентиляція зазвичай використовується в більш помірному кліматі, слід пам'ятати, що вентиляція може сильно вплинути на врожайність поголів'я.

Як спроектувати систему вентиляції свиноферми?
Зазвичай є 3 способи правильно провітрити свинарську ферму та збільшити продуктивність:

Природна вентиляція:
Система природної вентиляції на свинофермі зазвичай має на увазі модифікований односхилий дах і відкриті бічні стінки або великі вікна в бічних стінках. Він покладається на тепло свиней, яке зберігає тепло в фермерському будинку взимку, і сухий вітер, який видаляє вологу і запахи з корівника.
Механічна вентиляція
Система механічної вентиляції зазвичай включає ряд вентиляторів, таких як повітрозабірники, витяжні вентилятори негативного тиску і вентилятори тунельної циркуляції. Витяжні вентилятори негативного тиску витісняють повітря зі свиноферми, тунельні циркуляційні вентилятори збільшують швидкість руху повітря та можуть працювати з витяжними вентиляторами негативного тиску для швидкого видалення забрудненого та нагрітого повітря зі свинарника.

Випаровування Навісні стіни
З витяжними вентиляторами негативного тиску як вентилятор і система охолодження. Це був найбільш ефективний, але економічний спосіб зменшити температуру всередині фермерського будинку. У цій системі випарна целюлозна охолодна підставка встановлюється на одній бічній або торцевій стінці фермерського будинку, а витяжні вентилятори встановлюються на протилежному боці від підставок, що охолоджують. Ця навісна стіна та система витяжного вентилятора можуть знизити температуру у фермерському будинку на 4 8 градусів та підвищити вологість приблизно на 30 відсотків, в той час як ефективність цієї навісної стіни та системи вентиляції від випаровування варіюється від регіону до регіону.

У нас є вентилятори різних профілів, стилів та рівнів потужності, які підходять для всіх приміщень свиноферми, від великих до маленьких. Наші вентилятори працюють як частина інтелектуальної системи управління повітряним потоком, щоб гарантувати, що ваші вольєри підтримують відповідний рівень вологості, температури та повітряного потоку, щоб забезпечити максимальне здоров'я та життєздатність вашої худоби.

Відправка Новою Поштою з оплатою при отриманні (після плата/наложка)
на нашому сайті великий вибір вентиляторів
PromVent.Sklad.Trade
Climat-Shop.com.ua
Відправка НП: накладка, ПриватБанк, рахунок, самовивіз
098-340-90-52

Вас також може зацікавити

Трансформатори Б/У ТМ, ТМН, ТМЗ, ТМГ, ТДН
Трансформатори б/у тм, тм...

Вінницька область

2017-08-30 15:49:26

0 ₴
Трансформатор ТМ 25 40 63 100 160 250 400 630 1000 кВА
Трансформатор тм 25 40 63...

Вінницька область

2017-08-30 15:51:34

0 ₴
Трасформатори силові масляні типу ТМЗ 630 – 1000 кВА
Трасформатори силові масл...

Вінницька область

2017-08-30 15:56:55

0 ₴
Комплектні трансформаторні підстанції КТПт 25-630/10(6)/0,4 кВА
Комплектні трансформаторн...

Вінницька область

2017-08-30 15:58:20

0 ₴